Koncerty Praha
Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Vánoční Inflagranti & Lenka Graf- Praha

07.12.2023

Kostel sv. Šimona a Judy, Dušní, Praha



Popis akce Vánoční Inflagranti & Lenka Graf- Praha

VÁNOČNÍ KONCERT INFLAGRANTI A LENKA GRAF

Nejznámější české smyčcové trio INFLAGRANTI přitahuje do koncertních sálů nejen fanoušky klasiky, ale i rockery, kteří si mohou poslechnout své oblíbené skladby v podání energického tria krásných žen. Vlastní originální aranže slavných melodií z klasiky, rocku i popu v instrumentálních úpravách pro smyčcové nástroje. V repertoáru mají klasické skladby J.S.Bacha nebo A.Vivaldiho i hity od kapel Metallica, Europe, Queen. Použití klasických smyčcových nástrojů v elektrické podobě a kombinace klasické a moderní hudby tak tvoří originální crossoverové hudební počiny a unikátní show.
Inflagranti svými neotřelými aranžemi bourají předsudky a bariéry v hudbě, dokazují to i tisíci prodanými audio nosiči i odehranými koncerty. Dívky působí v Česku i v zahraničí, vystupovaly v Japonsku, Mexiku, Německu, Norsku, Holandsku, Polsku, Řecku, Itálii atd.

Mají vydané čtyři CD: Rockmantica 2004, Restart 2009, Chrismas Symphony 2010 (s velkým symfonickým orchestrem), LIVE ATD BROADWAY 2016 (společné CD se Josefem Vojtkem)a koncertní DVD Brioso. (DVD je záznam z jejich koncertu v divadle Palace, kam si pozvaly tři výjimečné hosty - Petr Muk, Petr Kolář a Petr Bende). Za DVD obdrželi ocenění Zlatá deska za prodání více než 20 000ks..

Hostem vánočního koncertu bude crossoverová zpěvačka Lenka Graf, ale také sopranistka, filantropka a zakladatelka Nadačního fondu Energie pomáhá, jenž se zaměřuje na vzdělávání, zdravý životní styl a divadelní i hudební aktivity dětí po celé České republice.



Cena:420 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Vánoční Inflagranti & Lenka Graf- Praha -Kostel sv. Šimona a Judy, Dušní, Praha

KOUPIT VSTUPENKY







Vánoční Inflagranti  & Lenka Graf- Praha -Kostel sv. Šimona a Judy, Dušní, Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci Vánoční Inflagranti & Lenka Graf- Praha -Kostel sv. Šimona a Judy, Dušní, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA