Koncerty Praha
Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

TRIBUTE TO WORLD LEGENDS/BILLIE HOLIDAY/- Praha

02.12.2022

21:00

Reduta Jazz Club Praha



Popis akce TRIBUTE TO WORLD LEGENDS/BILLIE HOLIDAY/- Praha

Jedna ze tří největších jazzových zpěvaček všech dob, známá též jako Lady Day. Její pohnutý osud by vydal na několik filmů, její talent by stačil několika generacím. Jejího odkazu se zhostí překrásná Doris Lamoš, která má v úmyslu Lady Day vzdát oprávněný hold.


1) Běžná vstupenka: zajišťuje vstup na Vámi zvolenou akci v Reduta Jazz Club. Usadit se můžete kdekoliv mimo VIP sektory, doporučujeme si místa předem zarezervovat

2) VIP vstupenka: zajišťuje vstup na Vámi zvolenou akci v Reduta Jazz Club - VÝHODY: - sezení na nejlepších (předních) místech v sále, na nichž často sedávají ti nejvzácnější hosté a VIP celebrity (mezi ně patří například vrcholní představitelé států nebo špičky mezinárodního obchodu a kultury, v minulosti zde seděli například Bill Clinton, Václav Havel, Václav Klaus, Madeleine Albright a mnozí další) - WELCOME DRINK v podobě alkoholického nebo nealkoholického nápoje - upomínkové předměty (dle druhu akce)

3) SUPER VIP vstupenka: zajišťuje vstup na Vámi zvolenou akci v Reduta Jazz Club - VÝHODY: - stejné, jako u VIP vstupenky - místo WELCOME DRINK celá láhev sektu - píseň věnovaná SUPER VIP hostovi.



Slevy ZTP, ZTP/P ani jiné nejsou poskytovány.



Cena:990,-


PRODEJ VSTUPENEK TRIBUTE TO WORLD LEGENDS/BILLIE HOLIDAY/- Praha -Reduta Jazz Club Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY








Zaslat odkaz na kulturní akci TRIBUTE TO WORLD LEGENDS/BILLIE HOLIDAY/- Praha -Reduta Jazz Club Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA