Festivaly Praha
Festivaly v Praze  >  Festivaly Praha

PRAGUE ROCKS- Metallica, Five Finger Death Punch, Red Fang a další- festival v Praze

22.6.2022

13:00

Letiště Praha Letňany - Praha 9



Popis akce PRAGUE ROCKS- Metallica, Five Finger Death Punch, Red Fang a další- festival v Praze

Metallica, Five Finger Death Punch, Red Fang a další, vystoupí na již třetím ročníku jednodenního festivalu Prague Rocks. Tato jedinečná akce ve střední a východní Evropě, na které v minulosti vystoupili například Kiss, ZZ Top nebo zpěvák Ozzy Osbourne přivítá návštěvníky v létě 2022 pořádnou dávkou metalu a rocku.

Metallicu založili v roce 1981 bubeník Lars Ulrich a kytarista a zpěvák James Hetfield, a za těch 40 let už stihli téměř všechno. Dokonce vydali vlastní whisky. Pokud potřebujete vědět víc, spoustu faktů najdete na Wikipedii... a některé z nich jsou dokonce pravdivé. Jedno je ale jisté: V létě 2022 se vrátí na turné a vystoupí pouze na několika vybraných evropských festivalech.

Z Las Vegas přijede na pražský festival také kapela Five Finger Death Punch (USA), která byla založena oproti zde zmíněným uskupením teprve v roce 2008, ale během této relativně krátké doby stihla vydat již osm studiových alb, kterými se dostala do povědomí většiny metalových fanoušků. Charismatický hlas zpěváka Ivana Moodyho, doplní Zoltan Bathory, Chris Kael, Charlie Engen a Andy James.

Poslední z hlavních vystupujících jsou američtí Red Fang, kteří se dali dohromady v roce 2005 v Portlandu (US), a mají pro nás nachystaný výběr toho nejlepšího z jejich pěti studiových alb, v rámci kterých vznikly jejíchž nejznámější nahrávky“Wires” nebo “Prehistoric Dog”. Kapela dorazí ve složení Bryan Giles, Aaron Beam, David Sullivan a John Sherman.




PRODEJ VSTUPENEK PRAGUE ROCKS- Metallica, Five Finger Death Punch, Red Fang a další- festival v Praze -Letiště Praha Letňany - Praha 9







https://ticketmaster-cz.tm9743.net/LPDEzZ


Zaslat odkaz na kulturní akci PRAGUE ROCKS- Metallica, Five Finger Death Punch, Red Fang a další- festival v Praze -Letiště Praha Letňany - Praha 9 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA