Muzikál Praha
Muzikál v Praze  >  Muzikál Praha

Muzikál JEPTIŠKY- Praha

08.10.2020

19:00

Divadlo Na Fidlovačce, Křesomyslova 625, Praha 4



Popis akce Muzikál JEPTIŠKY- Praha

Dan Goggin: JEPTIŠKY

Chcete vědět, co všechno se může stát, když si řádové sestry uvaří k smrti dobrou polévku? Malých sester z Hobokenu bývalo sedmdesát a jedna jeptiška, ale sestra Julie byla vždycky tak trochu podivná kuchařka. A tak není divu, že se dvaapadesát jejích sestřiček odebralo na onen svět. Tedy vlastně prozatím jen do mrazáku, neboť klášterní kasa je po nákupech Matky představené jaksi prázdná. Co dělat? Čekat na zázrak, nebo uspořádat dobročinné představení v pronajatém divadle? Muzikál Jeptišky je totiž něco jako apo-katoli-ptický muzikál, u kterého se chvílemi možná budete až modlit smíchy.

Autor, Dan Goggin, se původně domníval, že napsal muzikálovou komedii, která pobaví přátele a pár platících diváků navíc. Jeptišky však zůstaly na programu divadla Cherry Lane v New Yorku neuvěřitelných 10 let, dosáhly 3672 repríz a staly se druhým nejhranějším offbroadwayským muzikálem v historii.

V inscenaci Lumíra Olšovského se vedle oblíbených stálic našeho souboru poprvé objeví herečka Zora Jandová v roli Matky představené. Ludmila Molínová a Sandra Pogodová získaly za své výkony v tomto muzikálu širší nominaci na Ceny Thálie 2010.

Délka představení: 140 minut



Hrají: Zora Jandová, Ludmila Molínová, Sandra Pogodová, Barbora Mošnová a Martina Šťastná.

V PRODEJI MÁME KOMPLETNÍ PROGRAM Z PRODUKCE DIVADLA NA FIDLOVAČCE, VYBERTE SI DIVADLO A ZOBRAZTE AKTUÁLNĚ UVÁDĚNÉ TITULY: Divadlo na Fidlovačce , Komorní Fidlovačka

Cena:399,- až 549,-


PRODEJ VSTUPENEK Muzikál JEPTIŠKY- Praha -Divadlo Na Fidlovačce, Křesomyslova 625, Praha 4



Přehled dalších termínů muzíkálu Muzikál JEPTIŠKY- Praha






Zaslat odkaz na kulturní akci Muzikál JEPTIŠKY- Praha -Divadlo Na Fidlovačce, Křesomyslova 625, Praha 4 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA