Koncerty Praha
Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

MAGNUM- Praha

01.05.2022

20:00

Storm Club Praha



Popis akce MAGNUM- Praha

POZOR! Plánovaný koncert hard rockové legendy MAGNUM v PRAZE se přesouvá z listopadu 2021 na květen 2022!


Legendární britští rockeři MAGNUM s lítostí opět odkládají své evropské turné k nové desce „The Serpent Rings“ (2020). Kvůli měnícímu se vývoji v různých zemích EU způsobenému Covidem bohužel neexistuje žádná záruka, že by se koncerty mohly v jednotlivých místech Evropy uskutečnit. Proto se kapela rozhodla opět celé turné přeplánovat. Kapela se vám všem tímto upřímně omlouvá, ale tohle je zkrátka zcela mimo jejich kontrolu.

Nový termín pražského koncertu je již naštěstí potvrzen! Bude to 1. květen 2022! POZOR! Mění se však místo konání. Protože provozovatel klubu Nová Chmelnice končí, přesouváme koncert do klubu Storm! Napište si tedy prosím, koncert skupiny MAGNUM, 1. 5. 2022, PRAHA, Klub Storm!

Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na nový termín koncertu!

Stojí za to si na koncert těchto rockových veteránů počkat! Kapela pro vás připravuje spoustu novinek, takže rozhodně je na co se těšit! Kytarista Tony Clarkin, zpěvák Bob Catley, klávesista Rick Benton, bubeník Lee Morris a také jejich nová posila Dennis Ward (Gus G., PINK CREAM 69, UNISONIC), přijedou představit své nejnovější pecky do PRAHY v novém termínu, 1.5.2022!


Vstupenky na koncert můžete nadále objednávat tady: https://www.mastersofrock.cz/cs/koncerty/2022-Magnum a v sítích Ticketportal, Ticketmaster a Ticketstream.




Cena:750,-


PRODEJ VSTUPENEK MAGNUM- Praha -Storm Club Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY








Zaslat odkaz na kulturní akci MAGNUM- Praha -Storm Club Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA