Koncerty Praha
Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

LARA FABIAN – Je t’aime World Tour- Praha

17.04.2024

O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000



Popis akce LARA FABIAN – Je t’aime World Tour- Praha

Informace

LARA FABIAN – Je t’aime World Tour. Uznávaná diva světového formátu Lara Fabian se po předchozích beznadějně vyprodaných koncertech vrací po pěti letech do Prahy. Naši metropoli si dříve vybrala i pro natáčení oficiálního DVD. Nenechte si ujít nejen bouřlivý potlesk hned od prvních tónů skladby "Je t'aime", ale i bezkonkurenční atmosféru, díky níž jsou koncerty Lary Fabian nezapomenutelné. Belgičanka žijící v Kanadě si již ve čtrnácti letech zpíváním v bruselských klubech nevědomky připravovala půdu pro impozantní mezinárodní kariéru. Osudovým se jí stalo setkání se skladatelem Rickem Allisonem. Po vítězství v mnoha evropských soutěžích a získání popularity uvedla na trh svůj první singl, po němž v roce 1994 následovalo debutové autorské album Carpe Diem. Od roku 1995 sbírá Lara Fabian významná ocenění, mj. Nejlepší zpěvačka roku, Nejlepší živé vystoupení roku, Album roku a mnoho dalších. Její alba se stala zlatými a několikrát i platinovými. V roce 1996 zvěčnilo hlas Lary Fabian studio Walt Disney. Kromě toho, že ztělesnila Esmeraldu, hrdinku animovaného filmu Hrbáč z Notre Dame, nazpívala na soundtracku k filmu ústřední píseň "Que Dieu aide les exclus". Ve Francii se následně během dvou let prodalo přes dva miliony alb s názvem Pure.
 
Díky tomuto ohromnému úspěchu získala na prestižním francouzském galavečeru Les Victoires de la Musique cenu Nový umělec roku. Za skladbu "Pure" byla oceněna jako Nejprodávanější umělec na World Music Awards. Mezi vystoupeními v Evropě se Lara často vracela do New Yorku a San Franciska, aby tam nahrála své první album v angličtině. Většinu písní na tomto albu sama napsala nebo se na nich podílela spolu s producenty Mariah Carey, Madonny i Cher. Album, které vydala společnost Sony Records, bylo představeno v květnu 2000 v nejpopulárnějším ranním televizním pořadu v Americe, Today Show na NBC, navíc Lara účinkovala i v The Tonight Show, The View a Access Hollywood. Úvodní singl "I Will Love Again" se dostal na první místo v žebříčku Billboard Dance Music a usadil se tam na dlouhých 58 týdnů! Písně na albu nadchly publikum po celém světě. Po pořadu From Lara with Love, jejím prvním americkém televizním speciálu vysílaném televizí PBS, se zpěvačka a skladatelka podílela na velmi populární rozhlasové verzi, kde vystoupilo mnoho populárních umělců, včetně Michaela Jacksona, Christiny Aguilery, Marca Anthonyho, Rickyho Martina a Toni Braxton.
 
V únoru 2001 se skladba "Love By Grace" stala ústředním motivem telenovely Lacos de Família, vysílané pro miliony diváků v Brazílii a Portugalsku. "Love by Grace" vyvolala kolem Lary Fabian neuvěřitelné šílenství. Od té doby tato výjimečná interpretka vydala dalších deset úspěšných alb a získala si srdce milionů fanoušků. O jejím úspěchu dodnes svědčí přes osm milionů prodaných desek. Celosvětově si Lara Fabian vybudovala pověst odhodlané zpěvačky a skladatelky. Dosáhla téměř nemožného! Důkazem jsou milionové prodeje úspěšných alb a nespočet vyprodaných koncertů na všech kontinentech, a to vše bez okázalé reklamy a senzačních bulvárních titulků. Neváhejte využít možnost zažít atmosféru živého koncertu této výjimečné interpretky. Část výtěžku z prodeje vstupenek bude věnována Nadaci Anežka, která společnou silou lidí pomáhá rodinám překonávat handicap. Vstupenky pro vozíčkáře s platným průkazem ZTP/P a jejich doprovod jsou v prodeji přes obchodní oddělení. Kontaktujte nás pomocí tohoto odkazu, přikládejte prosím naskenovaný průkaz ZTP/P.

Pořadatel

JARO EVENT s.r.o. Ovocný trh 579/6, 110 00, Praha 1, Staré Město, Česká republika



Cena:1690 Kč


PRODEJ VSTUPENEK LARA FABIAN – Je t’aime World Tour- Praha -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000







LARA FABIAN – Je t’aime World Tour- Praha -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000

Zaslat odkaz na kulturní akci LARA FABIAN – Je t’aime World Tour- Praha -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA