Koncerty Praha
Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

KRÁĽOVÁ/křest alba SNY! Host: Venika Hartlyn/Host: Venika Hartlyn- Praha

11.04.2023

20:00

Malostranská Beseda Praha



Popis akce KRÁĽOVÁ/křest alba SNY! Host: Venika Hartlyn/Host: Venika Hartlyn- Praha

Zpěvačka a textařka Zuzana Králová se po působení v duu Kráľová & Kompas, se kterým má na kontě album „Po horách, jazerách“, nebo tanečněji pojatém projektu Šaniel & Sue, rozhodla vydat novým směrem, a to v podobě vlastní kapely KRÁĽOVÁ.

Kapela, ve které kromě Zuzany působí i zpěvačka Lucia Bakaiová, kytarista Zbyšek Říha, klávesista Jakub Školný, baskytarista Lukáš Mazár a bubenice Paula Minichová, se již brzy představí s debutovým albem SNY, které vzniká ve spolupráci se skladatelem a producentem Davidem Hlaváčem a s Lukášem Čuntou z kapely Čechomor.

Žánrové zařazení alba, které kapela sama označuje jako „pop fusion“, se nedá konkrétně definovat – od pomalejších, poeticky pojatých písní, přes progresivní syntezátory až k momentům, které by se klidně daly označit za poctu osmdesátkovému discu. Tři skladby, vydané jako singly – Vem mě domů, Do brezy a titulní Sny – poslouží jako nápověda, co si pod těmito slovy může posluchač představit.


Na koncertě se jako předskokan představí kapela Venika Hartlyn.




Cena:200,-


PRODEJ VSTUPENEK KRÁĽOVÁ/křest alba SNY! Host: Venika Hartlyn/Host: Venika Hartlyn- Praha -Malostranská Beseda Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY







KRÁĽOVÁ/křest alba SNY! Host: Venika Hartlyn/Host: Venika Hartlyn- Praha -Malostranská Beseda Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci KRÁĽOVÁ/křest alba SNY! Host: Venika Hartlyn/Host: Venika Hartlyn- Praha -Malostranská Beseda Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA