Koncerty Praha
Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Koncert XINDL X- koncert v O2 universum Praha

25.11.2021

O2 universum Praha



Popis akce Koncert XINDL X- koncert v O2 universum Praha

Xindl X, vlastním jménem Ondřej Ládek, je český zpěvák a skladatel, který již více než deset let působí na československé hudební scéně.

 

30. ledna 2021 se měl v pražské O2 areně uskutečnit zatím největší koncert jednoho z nejúspěšnějších českých písničkářů Xindla X. Vzhledem ke stále trvající pandemii však není možné v tomto termínu koncert uspořádat v plném rozsahu. Koncert se tak přesouvá na nový termín 25. listopadu 2021 do nového prostoru O2 universum.

„Ahoj kamarádi… Měli jsme pro vás na leden nachystaný náš největší koncert se spoustou hostů a s velkolepou show, jakou jsme ještě nikdy nedělali. Ale když chceš Boha rozesmát, řekni mu o svých plánech. Situace je bohužel taková, jaká je. A protože k té situaci chceme přistoupit realisticky, rozhodli jsme se koncert přesunout. Místo 30. ledna se uskuteční 25. listopadu a místo O2 areny bude v novém prostoru O2 universum. I tak to ale bude náš největší dosavadní koncert s řadou hostů a s dotaženou vizuální stránkou. A navíc na něm představíme naši novou desku Terapie, která vyjde v létě. Děkujeme za podporu a doufáme, že si koncert nenecháte ujít a všichni se společně potkáme 25. listopadu 2021 v O2 universu“, dodává Xindl X.

Držitelé vstupenek budou podle typů lístků přímo osloveni ticketingovou společností nebo zástupcem pořadatele koncertu. Ti zajistí výměnu vstupenky do nového místa konání koncertu následovně:




PRODEJ VSTUPENEK Koncert XINDL X- koncert v O2 universum Praha -O2 universum Praha







https://www.ticketportal.cz/event/XINDL-X


Zaslat odkaz na kulturní akci Koncert XINDL X- koncert v O2 universum Praha -O2 universum Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA