Koncerty Praha
Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Karpe- Praha

21.05.2023

Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000



Popis akce Karpe- Praha

Karpe's Omar Sheriff 2023 European Tour
 
KARPE A QUICKSTYLE
představují projekt
OMAR SHERIFF
Diaspora Tour
 
21. 5. 2023 - Praha, Roxy
 
Kapela i posádka jsou dětmi generace přistěhovalců a uprchlíků z celého světa, kteří utekli do Norska, aby si zde vytvořili domov. Nyní jejich další generace společně vytvořila "Omar Sheriff" - multikulturní projekt, který spojuje. A rozhodně baví. Společně vytvářejí nakažlivou a skutečně jedinečnou energii a nyní se vydávají do Evropy.
 
CENA VSTUPENKY 450,- Kč
LIVE NATION KLUB PŘEDPRODEJ OD 12. 10. V 10:00 - 14. 10. V 10:00
 
Norské rapové duo Karpe tvoří audiovizuální umělci Chirag Rashmikant Patel a Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid. Jsou největšími norskými herci - vždy zvyšují laťku, pokud jde o audiovizuální koncepty, produkci a vydávání. Produkují jeden hit za druhým, získali řadu ocenění a svými velkolepými živými vystoupeními a ambiciózními nápady se zapsali na titulní stránky novin i do historie.
 
V roce 2022 vydali svůj nejnovější hudební projekt Omar Sheriff. Vesmír je plný poct a odkazů na jejich původ (Chirag je indického původu a Magdi egyptského). To je přítomné zvukově, v odkazech, v textech i ve veškerém vizuálním obsahu. Mísí norštinu s arabštinou, gudžarátštinou a angličtinou tak, jak to nikdo před nimi nedělal.
 
Po vydání kritikou oceňovaného alba se opět zapsali do koncertní historie, když se spojili s Quickstyle - legendární světovou taneční skupinou, která se letos proslavila svou slavnou svatební show, a připravili dosud nejvelkolepější show. Rekordní rezidence v Oslo Spektrum Areně - deset koncertů za jeden měsíc, 111 000 prodaných vstupenek (historický rekord v aréně).
 
 
TISK O OMAR SHERIFF LIVE:
 
"...s více než dvacetiletou tradicí jednoho z nejoblíbenějších norských souborů je jejich poselství jasné, promyšlené a bylo dokonce předneseno přes reproduktor ženským hlasem ovlivněným umělou inteligencí: Tohle je nejkrásnější show na světě."
 
Rolling Stone Australia
 
"...jeho poselství o jednotě a toleranci je nezaměnitelné: Jejich hit "PAF.no", který uzavřel více než dvouhodinový set, obsahuje refrén "Alláhu, Alláhu, Alláhu", což je pozoruhodná věc, když slyšíte dav 10 000 bouřlivých Norů radostně zpívat spolu s nimi."


Cena:450 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Karpe- Praha -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000







Karpe- Praha -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000

Zaslat odkaz na kulturní akci Karpe- Praha -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA