Koncerty Praha
Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Juraj Hnilica v Malostranské Besedě v Praze

31.03.2023

20:30

Malostranská Beseda



Popis akce Juraj Hnilica v Malostranské Besedě v Praze

Slovenský písničkář a skladatel Juraj Hnilica, který je známý svou bezprostředností a pozitivním naladěním na koncertech, se 31. března představí v legendární Malostranské Besedě v Praze.
 
Juraj působí na hudební scéně už více než 20 let a věří, že muzika je jeho posláním a nejlepším způsobem, jak bavit lidi, šířit pozitivní energii a poselství, které jsou součástí jeho písní.
 
„Do Prahy se vždy moc rád vracím. Kromě toho, že se před vystoupením vždy rád procházím malebnými pražskými uličkami, těším se na místní fanoušky. Naposledy jsme s kapelou hráli v loňském roce na Střeleckém ostrově, kde jsme zároveň pokřtili novou desku. Díky úžasnému publiku se koncert protáhl téměř o třičtvrtě hodiny. Moc jsme si to všichni užili,“ říká zpěvák a muzikant Juraj Hnilica. 
 
Vstupné:
250,-/ předprodej; 300,- / na místě
 
Juraj Hnilica je široké veřejnosti známý svými písněmi z běžného života, které mluví o radostech, ale i starostech každého z nás. Jeho písně jsou ikonické a z hlavy je jen tak nedostanete. Nahrál tři sólová alba a dosáhl také úspěchu v televizní show Česko-Slovensko má talent 2015. Pravidelně spolupracuje s množstvím českých i slovenských muzikantů. Součástí jeho posledního alba Pohni líca, které vyšlo v roce 2020, je také píseň Oceán, která mimo jiné zabodovala i v hitparádě českého celostátního rádia Frekvence 1.
 
Možná právě díky jeho projevu a specifické hudbě je často přirovnáván k českému písničkáři Tomáši Klusovi, se kterým je v blízkém kontaktu i co se tvorby týče.


Cena:250


PRODEJ VSTUPENEK Juraj Hnilica v Malostranské Besedě v Praze -Malostranská Beseda prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY







netwinproduction@gmail.com
https://www.facebook.com/events/579832107390205

Juraj Hnilica v Malostranské Besedě v Praze -Malostranská Beseda

Zaslat odkaz na kulturní akci Juraj Hnilica v Malostranské Besedě v Praze -Malostranská Beseda na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA