Koncerty Praha
Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Gavlyn and Dillon Cooper- koncert Praha- The Flow EU Tour

22.04.2023

Radost FX klub, Bělehradská 234/120, Praha



Popis akce Gavlyn and Dillon Cooper- koncert Praha- The Flow EU Tour

TALENTOVANÍ RAPPEŘI GAVLYN A DILLON COOPER OHLAŠUJÍ TURNÉ 'THE FLOW' PO EVROPĚ

Jedná se o první společné turné mezinárodně uznávaných umělců, které následuje po vydání singlu Gavlyn "Activities" a singlu Dillona Coopera "Mickey Farnum". Hned po vydání nejnovějších singlů obou umělců se Gavlyn a Dillon Cooper vydají na jedno z nejočekávanějších společných evropských turné.

Gavlyn je úspěšnou a ceněnou rapperkou, která je na scéně již více než deset let. Objevila se na Snoop Dogg’s GGN News a vysoce ceněném 'COLORS' channel, zatímco brooklynský Dillon Cooper podporoval legendy na turné jako jsou Wu-Tang Clan, Nas, De la Soul a Pharcyde. Oba umělci nejsou v Evropě žádnými nováčky, každý z nich má velkou fanouškovskou základnu, ale bude to poprvé, co se představí společně. V březnu vydají společný projekt. Jedná se o mimořádné vystoupení, které byste si neměli nechat ujít.

O Gavlyn: Gavlyn je latinskoamerická rapperka, která se narodila a vyrostla v San Fernando Valley. Vychována losangeleskou rapovou scénou, kde se učila od velikánů, jako jsou Low End Theory, Project Blowed a Organized Threat. Její průlomový singl "What I Do" vyvolal na rapové scéně šok, když se stal virálním a nasbírala více než 10 milionů zhlédnutí, po vydání svého debutového alba "From the Art" se vydala na neúnavné celosvětové (a vyprodané) turné. Její tvrdá práce a přístup vedla k vystoupení v pořadu Snoop Dogg’s GGN News, na vlivném kanálu "Colours - Berlin", stejně jako k vystoupení s legendami Wu-Tang Clan, Mac Miller a Schoolboy Q. Na svém kontě má 6 studiových alb a skladby s umělci jako Anderson.Paak, Dizzy Wright a Reverie, její věrná a oddaná fanouškovská základna se jen rozrůstá.

O Dillonu Cooperovi: Dillon Cooper se narodil v Brooklynu a vyrostl v srdci New Yorku. Získal stipendium za své hudební umění ve hře na kytaru na Berklee College of Music. Zde také objevil lásku k hiphopové hudbě a posunul se v hudební kariéře na vyšší úroveň, psaní a produkci, což ho nasměrovalo k celosvětovému úspěchu. Jeho průlomový singl "State of Elevation" nasbíral miliony zhlédnutí a přehrání, zatímco jeho mixtapes "Cozmik" a navazující "X:XX" si získaly uznání kritiků a také úspěch na trhu. Zlatou desku za spolupráci s německou hiphopovou superstar / "The Voice" judge Sido. Na turné předskakoval legendám, jako jsou Wu-Tang Clan, Nas, De la Soul, Pharcyde a další. Od té doby Dillon vydal své projekty "Supernova" a Verified EP, které získaly více než 3 miliony přehrání jen díky ústnímu podání. Spolu s četnými evropskými turné a vystoupení na světových festivalech navázal partnerství se značkou Fender, Adidas, Armada Skis, SkatePro a Converse.



Cena:340 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Gavlyn and Dillon Cooper- koncert Praha- The Flow EU Tour -Radost FX klub, Bělehradská 234/120, Praha

KOUPIT VSTUPENKY







Gavlyn and Dillon Cooper- koncert Praha- The Flow EU Tour -Radost FX klub, Bělehradská 234/120, Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci Gavlyn and Dillon Cooper- koncert Praha- The Flow EU Tour -Radost FX klub, Bělehradská 234/120, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA