Koncerty Praha
Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Ecstatic Dance s DJ Jobbi Tao- Praha

14.04.2023

V-LIFE, Opletalova 5, Praha



Popis akce Ecstatic Dance s DJ Jobbi Tao- Praha

Ecstatic dance s Dj Jobbi Tao 

V prostoru V-Live - Opletalová 5

Program 
Soon 

 

VSTUPENKY v předprodeji 
- 350 Kč 
na místě v den akci - 450 Kč 

 

Dj Jobbi Tao
Jobbi Tao
S DJingem začal ve čtrnácti letech. V roce 2000. Prvně hrával na dětských diskotékách, brzy poté i pro dospělé. V devetenácti se přestěhoval do Prahy, kde hrál především house music. Během následujících let byl rezidentem klubů Mecca, Duplex, Roxy; jezdil hrávat po festivalech i do klubů po celé republice. U toho všeho vedl extra sebedestruktivní život - sex, drogy, rock’n’roll, verze Praha zlatá hloupá mládež.
Naštěstí boží prozřetelnost jej pomocí hlubokých spirituálních uvědomění postrčila před lety jiným směrem. Víc do sebe, do klidu a míru prostého bytí. Zatímco se v něm probouzela a rozvíjela osobní spiritualita a láska k niternému tichu, hudba stále byla a je nedílnou součástí jeho života. ‚Jeho’ hudební vkus (jaká hudba s ním rezonuje) se však během let vyvíjí, mění - stejně jako život.
Poslední značné ovlivnění přišlo během minulých dvou let, kdy byl členem komunity pečující o Centrum meditace a přírodního učení Sklenářka. Zatímco vášeň k elektronické hudbě přetrvává, ceremoniální kruhy, medicínské písně a zpívané modlitby mu otevřely úplně nový hudební svět, který si doslova zamiloval. No a tak je teď a tady - kosmické pozemštěňátko, které miluje dobrý beat a hutnou basovou linku stejně jako živé nástroje a andělské zpěvy; opět s obrovskou touhou sdílet hudbu, která uvádí do pohybu. Tanec je pro něj pohybem kolem svého středu, organickou oslavou sebe sama a samotného života.

 

Ecstatic Dance koncept : 
Dotknout se vyšších vibrací může být intenzivní, ale také skutečně zábavné a naplňující.
Chcete se dostat do bližšího kontaktu se svým duchovním aspektem? Extatický tanec je skvělým způsobem, jak toho dosáhnout. Je to forma tance, ve které se tanečníci nechávají unášet rytmem. Pohybují se volně na vlnách hudby, aniž by museli následovat konkrétní kroky, což může vést až ke stavům transu a pocitům extáze. Účinky extatického tance – záplavu endorfinů a extázi – lze zažít v různé míře.
Celý rituál je od začátku do konce spirituálně laděn a přináší jak pocity hlubokého napojení se na své bytí a emoce, tak propojení se s ostatními. Tanec slouží jako forma meditace, pomáhá lidem vyrovnat se se stresem a dosáhnout vnitřního klidu. Pocit změněného stavu vědomí, kterého můžete během tance dosáhnout, bývá přirovnáván k pocitům, které zažíváme např. po intenzivním běhu.
Na našich akcích otevíráme bezpečný prostor pro neomezené pohybové vyjádření, skrze které se můžete spojit sami se sebou i s okolím, a především s tím, co nás přesahuje na těch nejhlubších úrovních. Extatický tanec umožňuje autentické propojení se s tělem v prostoru, kde nikdo nikoho nesoudí. Naším záměrem je umožnit vám se opravdu uvolnit tak, aby vaše pravé já mohlo zcela bez zábran zářit ven skrze svobodný pohyb. Lidské tělo je chrámem nepřeberných možností. Přijďte poznat zákoutí toho vašeho, která se odkryjí, až když se člověk opravdu odevzdá vedení svého vlastního těla.

 



Cena:350 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Ecstatic Dance s DJ Jobbi Tao- Praha -V-LIFE, Opletalova 5, Praha

KOUPIT VSTUPENKY







Ecstatic Dance s DJ Jobbi Tao- Praha -V-LIFE, Opletalova 5, Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci Ecstatic Dance s DJ Jobbi Tao- Praha -V-LIFE, Opletalova 5, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA