Divadlo Praha
Divadlo v Praze  >  Divadlo Praha

DNA/Divadlo Bolka Polívky/- Praha

27.07.2021

19:00

Studio DVA Praha



Popis akce DNA/Divadlo Bolka Polívky/- Praha

Představení 24.11.2020, 18.3.2021 je přeloženo na nový termín 27.7.2021.


V případě, že se Vám nehodí náhradní termín konání akce, můžete požádat do 31.03.2021 o výměnu vstupenky za jiný termín či titul. Pro výměnu vstupného kontaktujte info@ticketstream.cz.


DNA, jako slovo, jsou jen tři písmena… DNA, jako titul, představuje tři prvky s důležitým významem pro autorskou hru Boleslava Polívky. DNA je šroubovice genetických informací, nositel dědičnosti mezi otcem a dcerou. Dna, to je také choroba, která se táhne celým životem a občas ho v nejnevhodnější okamžik ovlivní. A jsou tu i jiná dna. Chvilky, na které se snažíme zapomenout, ale nedaří se nám a připomínáme si je. Dna osobní, vztahová i existenční.

Přijďte se přesvědčit, že na všechna dna světa se dá dívat i s nadhledem!

Divadelní zpracování generačního střetu otce a dcery, kde ON (Boleslav Polívka) a ONA (Anna Polívková) prožívají všední satiru života. Jako herečtí kolegové společně tráví čas v šatně a sem tam si odběhnou na scénu. Nebo už na scéně jsou? ON je chátrající, životem prozkoušený muž, který rád poučuje a vrtá do života svému potomkovi. ONA má pocit, že její zploditel je paranoidní šťoural. Oba ovšem spojuje upřímné „mít rád, i přestože…“.

Komedie s autobiografickými prvky je plná gagů, klaunských a divadelních výstupů a efektů, typické improvizace i charakteristického humoru Bolka Polívky, který půvabně osvěžuje jeho dcera, Anna Polívková.



Cena:0,-


PRODEJ VSTUPENEK DNA/Divadlo Bolka Polívky/- Praha -Studio DVA Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY








Zaslat odkaz na kulturní akci DNA/Divadlo Bolka Polívky/- Praha -Studio DVA Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA