Koncerty Praha
Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

DIE HAPPY- koncert v Praze

19.10.2021

19:00

Palác Akropolis Praha



Popis akce DIE HAPPY- koncert v Praze

DIE HAPPY posouvají své podzimní turné o rok! V PRAZE zahrají v říjnu 2021!

Hádejte co? Další turné, jehož jedna zastávka patřila také ČR, PRAZE, se kvůli viru COVID-19 a všemu, co je s tím spojeno, posouvá o celý rok! Turné „Guess What!“ známé německé rockové kapely DIE HAPPY! Neúnavný živel Marta Jandová a spol. měli svou letošní novou desku „Guess What!“ představit v listopadu v Paláci Akropolis! Nestane se tak!
 
Nový termín turné a s ním také koncertu v PRAZE, Paláci Akropolis, je 19. 10. 2021!
 
Kapela vám vzkazuje: „Ahoj kamarádi, kvůli setrvávajícím zákazům a opatřením kvůli Covidu-19, které se bohužel vztahují i na naše koncerty, vám s těžkým srdcem musíme oznámit, že jsme nuceni odložit naše listopadové turné na říjen 2021. Doufáme, že se příští rok budeme moci zase sejít a pořádně si to spolu užít. Zakoupené lístky zůstávají samozřejmě v platnosti. Zůstaňte všichni zdraví a brzy na viděnou. Marta, Thorsten, Ralph a Jürgen.“
Kapela DIE HAPPY, která nemá ani po 25 letech a více než 1200 odehraných koncertů dost si nyní stejně jako většina ostatních musí dát nedobrovolnou hrací pauzu a svou nekončící energii a nadšení, které vložili do nového alba „Guess What!“, musí pošetřit ještě rok, aby pak mohli nastřádanou vášní a chutí hrát zbourat kluby, vč. pražského Paláce Akropolis
 
DIE HAPPY, to je zkrátka stále skvělý popcore se silnými melodiemi a tvrdými riffy. Ze čtveřice se navíc stala pětice! Se svým dlouholetým přítelem Robertem Kernerem získali DIE HAPPY živou kytarovou posilu, a tak vám budou nově střílet riffy do uší stereo! Bude to hodně hlasité, bude to divoké a nezapomenutelné! Temperamentu a kouzlu frontmanky Marty Jandové neuniknete! Její spontánní a vzrušující styl dělá z každého koncertu naprosto jedinečnou událost, kdy nikdy nevíte, co tentokrát zažijete a uslyšíte.
 
Tak si kupte barevné fixky a přepisujte přehledně ty své diáře, protože se koncerty na příští rok začínají opravdu dost kupit! DIE HAPPY, PRAHA, Palác Akropolis, 19. 10. 2021! Nezmeškejte to!


Cena:590,-


PRODEJ VSTUPENEK DIE HAPPY- koncert v Praze -Palác Akropolis Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY








Zaslat odkaz na kulturní akci DIE HAPPY- koncert v Praze -Palác Akropolis Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA