Koncerty Praha
Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Čištění zubů pod odborným vedením a s nejnovější technologií? Po roce opět na stánku Oral-B® v pražském centru Westfield Chodov

20.11. - 26.11.2023

9:00

Roztylská 2321 /19, 148 00 Praha 4-Chodov



Popis akce Čištění zubů pod odborným vedením a s nejnovější technologií? Po roce opět na stánku Oral-B® v pražském centru Westfield Chodov

Od pondělí 20. listopadu si v pražském obchodním centru Westfield Chodov mohou návštěvníci exkluzivně vyzkoušet inovativní magnetickou technologii iO™ od Oral-B® a otestovat její účinnost a šetrnost doslova na vlastní chrup. Zájemci si mohou vyčistit zuby magnetickým zubním kartáčkem a od dentální hygienistky získat odborné rady o správném čištění zubů i péči o ústní dutinu. Na zákazníky na místě čeká i speciální prodejní nabídka. Netradiční stánek však bude na místě jen do 26. listopadu.

Technologie Oral-B® iO™ je výsledkem šesti let práce vývojového centra Oral-B v německém Kronbergu. Kartáčky vybavené touto technologií se vyznačují magnetickým pohonem, který přenáší energii na špičky vláken, a vytváří tak jemné mikrovibrace. Klinická studie prokázala, že uživatelé používající tuto technologii mají ve srovnání s běžným manuálním zubním kartáčkem 14,5krát větší šanci mít opět zdravé dásně.

Také letos si vybrané modely Oral-B® z inovativní řady iO™ mohou návštěvníci prohlédnout v pražském stánku. Speciální pop-up store byl u nás poprvé v loňském roce. Aktivita však byla netradiční i s ohledem na celou Evropu. Svou letošní premiéru si stánek odžil na Slovensku, a to v bratislavském obchodním centru Aupark. Slovenským zákazníkům se tam představil poprvé.

Příležitost vyzkoušet si nejnovější technologii v oblasti čištění zubů

Návštěvníci si mohou ve stánku vyzkoušet magnetickou technologii čištění přímo na vlastních zubech. Každý všední den od 16 hodin a také po celý víkend mají navíc příchozí možnost vyzkoušet si zubní kartáček s technologií iO pod dohledem zubní hygienistky. Odbornice zájemcům poskytne i cenné rady a tipy týkající se správné péče o ústní dutinu a upozorní je na případné chyby při čištění zubů, a to v reálném čase.

Značka Oral-B si pro návštěvníky dočasného stánku připravila také exkluzivní nabídku. Každý příchozí může na místě obdržet svůj unikátní promo kód a uplatnit jej v prodejně Datart, která se nachází přímo u pop-up storu. 10% sleva platí na vybrané modely řad iO, na elektrické kartáčky pro děti v designu populárních pohádek Frozen nebo Spiderman i na náhradní kartáčkové hlavice.

Hrdinou stánku je zubní kartáček iO10 s technologií iOSense™

Nejnovější model zubního kartáčku značky Oral-B má název iO Series 10 a je vybavený technologií iOSense™, která využívá umělou inteligenci. Jedná se o v současnosti nejpokročilejší technologii v péči o ústní hygienu. Díky tomu poskytuje kartáček v reálném čase pokyny a tipy, aby pomohl čistit zuby co nejefektivněji a nejintuitivněji.

Na stánku jsou k vidění i další modely zubních kartáčků, a to i těch cenově dostupných. Ty také využívají inovativní magnetickou technologii, díky které je pokročilé řešení pro ještě efektivnější čištění zubů dostupné širšímu okruhu spotřebitelů se všemi kategoriemi rozpočtů.








jiri.solc@mslgroup.com

Zaslat odkaz na kulturní akci Čištění zubů pod odborným vedením a s nejnovější technologií? Po roce opět na stánku Oral-B® v pražském centru Westfield Chodov -Roztylská 2321 /19, 148 00 Praha 4-Chodov na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA