Koncerty Praha
Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

8. narozeniny Rockového Světa:/Bílá nemoc a Livin Free/- Praha

01.10.2020

20:00

Malostranská Beseda Praha



Popis akce 8. narozeniny Rockového Světa:/Bílá nemoc a Livin Free/- Praha

ROCKOVÝ SVĚT – internetový magazín, který přináší původní reporty z koncertů jak z klubové scény, tak z velkých show zahraničních hvězd. Přečíst si můžete zajímavé rozhovory se známými či méně známými muzikanty, ale i rozhovory s fotografy, novináři či zvukaři, zkrátka všemi těmi, kteří tvoří rockový svět. Najdete zde recenze zajímavých hudebních publikací a nechybí ani recenze desek. Rockový svět v letošním roce slaví osm let od svého založení.

BÍLÁ NEMOC – vznikla jako přímá pokračovatelka folkové partičky Bonsai, tu původně založili lékaři Zdeněk Hříbal a Tomáš Poláček, k nim se přidal ještě František Stralczynský. Jelikož Poláček s Hříbalem inklinovali k rockovějšímu pojetí došlo. Založili si oba novou kapelu, kterou pojmenovali podle slavné divadelní hry Karla Čapka. Na koncertech Bílé nemoci zní nejen výborná muzika, ale také vždy vládne skvělá atmosféra, dobrá nálada a pohoda.

LIVIN FREE – založil v roce 2019 zpěvák a klávesák Jan Holeček, nejdříve ke spolupráci přizval legendárního baskytaristu a svého dlouholetého spoluhráče Vladimíra „Gumu“ Kulhánka. Společně pak oslovili dva talentované hudebníky z nastupující rockové generace kytaristu Tomáše Frolíka a bubeníka Michaela Noska. Došlo tak k jedinečnému spojení tří muzikantských generací. Na vystoupeních Livin Free se tak snoubí zkušenost ostřílených harcovníků s dravostí mládí, proto jsou jejich koncerty mimořádným zážitkem pro všechny rockové fajnšmekry.

Bílá nemoc a Livin Free společně vystoupí 1. října 2020 na výročním koncertě na němž Rockový svět oslaví své osmé narozeniny




Cena:250,-


PRODEJ VSTUPENEK 8. narozeniny Rockového Světa:/Bílá nemoc a Livin Free/- Praha -Malostranská Beseda Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY








Zaslat odkaz na kulturní akci 8. narozeniny Rockového Světa:/Bílá nemoc a Livin Free/- Praha -Malostranská Beseda Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA